آذر
۲۷
۱۳۹۲

کتاب ” مهارت بازرسی در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ” منتشر شد.

کتاب ” مهارت در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ”  منتشر شد. این کتاب نوشته دکتر اسماعیل دوستی  شامل مباحثی در خصوص بهداشت گوشت، بازرسی گوشت، کیفیت و انواع گوشت و مراحل ترد سازی و فرآوری گوشت می باشد. این کتاب شامل تصاویر تشخیصی مفیدی در خصوص انواع کیست و انگل در گوشت می باشد. دوستان گرامی جهت سفارش خرید و بیان سوالات خود به این شماره تلگرامی ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵ پیغام  بگذارند. تشکر

IMG_0780 IMG_0783 IMG_0784 IMG_0785

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده:

2 پاسخ به “کتاب ” مهارت بازرسی در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ” منتشر شد.”

  1. تهراني گفت:

    لطفاً بفرمایید این کتاب را از کجا می‌شود تهیه کرد. ممنون

    • doctorvet گفت:

      سلام متاسفانه هنوز چاپ کاغذی آن انجام نشده ولی اگر دستان مایل به خرید آن باشند میتوانیم فایل الکترونیک آن را از طریق تلگرام ارسال نماییم. جهت هماهنگی و سفارش با این شماره پیغام بگزارید ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری