دی
۱۱
۱۳۹۷
۱۱
۱۳۹۷
چه گوشتی خریداری کنیم؟ (ویژگیهای یک گوشت سالم)
نوشته شده توسط doctorvet بدون دیدگاه
امروزه محصولات متنوعی از گوشت قرمز و سفید با بسته بندی ها و برندهای متعدد در بازار و فروشگاههای مختلف عرضه میشود که گاها خریداران در تشخیص وانتخاب بهترین و سالمترین نوع آن دچار مشکل میشوند و در واقع ویژگیهای یک فراورده گوشتی سالم را نمیدانند.
لذا در جهت اطلاع رسانی به شهروندان عزیز چند مشخصه مهم یک بسته بندی گوشت سالم را به شما خواهیم گفت:
- بسته بندی باید دارای لیبل و تاریخ تولید و انقضا و آرم دامپزشکی و کد پروانه تولید باشد.
- بسته بندی ها، سالم و بدون پارگی باشد.
- داخل بسته بندی باید فاقد خونابه یا هرگونه آب اضافی باشد. وجود آب و خونابه در بسته بندی ها یعنی فروش آب بجای گوشت که یک تخلف بهداشتی و تعذیراتی است.
برای مطالعه فایل کامل آن روی pdf ذیل کلیک کنید.
pdf کامل مطلب فوق
pdf کامل مطلب فوق
برچسب ها: اشکالات سلفن پیچی روی گوشت گرم, بسته گوشت مورد تایید دامپزشکی, چه گوشتی را بخریم, روش شستن تخته کار در قصابی ها, سلفن پیچی روی لاشه گوشت ممنوع, سوالاتی درخصوص گوشت سالم, فریز کردن گوشت گرم در فریزر خانگی در مغازه یا خانه ممنوع, گوشت سالم, گوشت قرمز و سفید بسته بندی شده, مشخصات یک گوشت بهداشتی, ویژگیهای گوشت سالم
دیدگاهتان را بنویسید
فهرست مطالب
- آناتومی حیوانات
- آنچه زنان خانه دار باید بدانند
- اصول پرورش
- بخشنامه ها
- بهداشت گوشت و مواد خام دامی
- بیماریهای دام
- پاورپوینت بیماریها
- دارونامه
- درباره من
- سایر
- طرح توجیهی
- عکس و تصویر
- فیلم
- مامایی و تولید مثل
- مقالات
- موضوعات
- نژاد حیوانات
Tel: 09131839635
Email: doctorvet90@gmail.com