۲
۱۳۹۲
آزمايشات ميكروبي گوشت
ضمن بازرسي قبل و پس از كشتار ، بازرس گوشت به مواردي برخورد مي نمايد كه در آن صرفاً تشخيص عوارض بيماري يا ضايعات نعشي براي قضاوت نهائي روي لاشه كفايت نمي نمايد . در اينگونه موارد نظر به اينكه احتمال وجود ميكروبهاي بيماريزا و يا عامل مسموميت غذايي در ماهيچه ( گوشت ) زياد است ، بازرس موظف است موقتاً بازرسي را قطع كرده ، لاشه را ضبط نموده و نمونه برداري لازم جهت […]
۲
۱۳۹۲
بازرسي گوشت طيور
طيور كشتاري مورد مصرف انسان بايد از نظر بهداشتي بازرسي شوند تا براي مصرف انسان مناسب باشند . اين بازرسي شامل بازرسي بهداشتي قبل از كشتار و بازرسي بعد از كشتار است . هنگام ورود طيور كشتاري به كشتارگاه بايد هويت آنها مشخص باشد . از اين رو لازم است كه صاحب كشتارگاه گزارشي كامل از تعداد پرندگاني كه براي كشتار دريافت شده ، گونه هاي آنها ، تعداد تلفات در هنگام ورود و علت […]
۲
۱۳۹۲
نکات مهم د رخرید گوشت مرغ
گوشت طیور از دسته گوشت های سفید محسوب می شود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشت قرمزکمبود غذایی ندارد. گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان و از نظر غذایی، خوشمزه تر ومناسب تر از سایر گوشتهاست. تقریباً به جز آنفلوآنزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمی شود. بنابراین اگر کنترل لازم در مراحل کشتار و پَرکنی و ذخیره سازی آن صورت گیرد،بهداشتی تر است. […]
فهرست مطالب
- آناتومی حیوانات
- آنچه زنان خانه دار باید بدانند
- اصول پرورش
- بخشنامه ها
- بهداشت گوشت و مواد خام دامی
- بیماریهای دام
- پاورپوینت بیماریها
- دارونامه
- درباره من
- سایر
- طرح توجیهی
- عکس و تصویر
- فیلم
- مامایی و تولید مثل
- مقالات
- موضوعات
- نژاد حیوانات
Tel: 09131839635
Email: doctorvet90@gmail.com