جستجوی آرشیو "بهداشت گوشت و مواد خام دامی"
تیر
۲
۱۳۹۲

آزمايشات ميكروبي گوشت

ضمن بازرسي قبل و پس از كشتار ، بازرس گوشت به مواردي برخورد مي نمايد كه در آن صرفاً تشخيص عوارض بيماري يا ضايعات نعشي براي قضاوت نهائي روي لاشه كفايت نمي نمايد . در اينگونه موارد نظر به اينكه احتمال وجود ميكروبهاي بيماريزا و يا عامل مسموميت غذايي در ماهيچه ( گوشت ) زياد است ، بازرس موظف است موقتاً بازرسي را قطع كرده ، لاشه را ضبط نموده و نمونه برداري لازم جهت […]

تیر
۲
۱۳۹۲

بازرسي گوشت طيور

طيور كشتاري مورد مصرف انسان بايد از نظر بهداشتي بازرسي شوند تا براي مصرف انسان مناسب باشند . اين بازرسي شامل بازرسي بهداشتي قبل از كشتار و بازرسي بعد از كشتار است . هنگام ورود طيور كشتاري به كشتارگاه بايد هويت آنها مشخص باشد . از اين رو لازم است كه صاحب كشتارگاه گزارشي كامل از تعداد پرندگاني كه براي كشتار دريافت شده ، گونه هاي آنها ، تعداد تلفات در هنگام ورود و علت […]

تیر
۲
۱۳۹۲

نکات مهم د رخرید گوشت مرغ

گوشت طیور از دسته گوشت های سفید محسوب می شود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشت قرمزکمبود غذایی ندارد.   گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان و از نظر غذایی، خوشمزه تر ومناسب تر از سایر گوشتهاست.  تقریباً به جز آنفلوآنزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمی شود. بنابراین اگر کنترل لازم در مراحل کشتار و پَرکنی و ذخیره سازی آن صورت گیرد،بهداشتی تر است. […]

برگه‌ها :«12

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری