جستجوی آرشیو "اصول پرورش طیور"
تیر
۲
۱۳۹۲

راهنماي پاكسازي و شستشو و طريقه ضد عفوني مرغداري

الف : شستشو و ضدعفوني كردن سالن هاي مرغداري مرحله 1- تخليه كود حاصل و حمل و نقل آن با توجه به دستورالعمل (بخشنامه شماره 29771 – 9/7/ 74 ) سازمان دامپزشكي كشور بايد انجام پذيرد . مرحله 2- پاكسازي سالن ها در محوطه مرغداري از بقاياي كود و پر و لاشه و ساير بقاياي آلودكننده از دوره قبل صورت پذيرد . مرحله 3- كليه تجهيزات و لوازم از قبيل دانخوري ، آبخوري و غيره […]

تیر
۲
۱۳۹۲

ضوابط بهداشتي حمل و نقل جوجه يكروزه

– حداقل ماندگاري جوجه هاي يكروزه در كارخانه جوجه كشي پس از خروج از تخم و تخليه از هچر و تفكيك از نظر درجه بندي و انتقال به كارتن 4 ساعت و در درجه حرارت محيطي 24 درجه سانتي گراد و رطوبت 75-70  درصد در نظر گرفته شده است. 2-      اتاق نگهداري جوجه هاي بايد  تاريك باشد. 3-      تعداد جوجه هاي داخل كارتن از 100قطعه تجاوز ننمايد. 4-      بايد روي كارتن هاي حاوي جوجه آدرس […]

برگه‌ها :«12

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری