مرداد
۸
۱۳۹۲

پشم چینی

وجود کثافت، مدفوع، علوفه، خار يا مادهٔ خارجى در پشم سبب کاهش ارزش اقتصادى پشم مى‌شود. به کار بستن اصول صحيح مديريت در طول سال سبب تميز شدن و تميز نگهداشتن تارهاى پشم مى‌شود. گوسفند معمولاً در شروع بهار پشم‌چينى مى‌شود. پشم چينى يک شغل تخصصى است و احتياج به مهارت دارد. عمل پشم‌چينى بايد در محل تميزى انجام بگيرد. چندين ساعت قبل از پشم‌چينى به حيوان آب و غذا ندهيد و بايد پشم را به‌صورت يک تکه از حيوان جدا کرد. در موقع پشم‌چينى نبايد حيوان را زخمى نمود. گوسفندانى که پشم رنگى دارند جدا کنيد و در آخر سر پشم آنها را بچينيد. حيوانات يکساله نيز بايد جدا شده و جداگانه پشم آنها چيده شود.

پشم‌هاى نازک، ضخيم، رنگى و کوتاه بايد جدا از بقيه دسته‌بندى بشوند. اگر مقدار زيادى مواد خارجى در يک نقطه از بدن حيوان وجود دارد، جدا کرده و جداگانه بسته‌بندى کنيد.

پشم را در يک جاى تميز و خشک تا فروش نگهدارى کنيد، هرگز براى بسته‌بندى و انبار کردن پشم از کيسه‌هاى پلاستيکى استفاده نکنيد.

درباره نویسنده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حاصل را به عدد وارد نمایید : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری