جستجوی آرشیو "اصول پرورش"
مرداد
۸
۱۳۹۲

رنگ اسب

نگ مو به وجود و يا عدم وجود مواد رنگي قرمز، زرد و سياه در سلولهاي مو بستگي دارد. وجود اين رنگها به صورت تنها و يا به صورت جمع و در نسبتهاي گوناگون و يا فراواني يکي از رنگها، رنگهاي مختلف مو را به وجود مي آورند. عواملي از قبيل پيري و يا جراحت و در نتيجه ايجاد نا منظمي و خرابي در سلولهاي پوست و مو، باعث تبديل شدن موهاي بدن به رنگ […]

مرداد
۸
۱۳۹۲

تغذیه اسب

جیره غذایی ۱- علوفه: الف) علوفه تازه: که ممکن است به صورت چرا در مرتع يا مستقيما” پس از برداشت به مصرف برسند. علوفه هاي جوان حاوي آب، پروتيين و خوشخوراکي بيشتري دارند. خانواده بقولات از خانواده گراسها پروتيين بيشتر و گراسها از بقولات انرژي بيشتري دارند. پس حالت مطلوب مصرف اين دو خانواده به صورت توام است. ب) علوفه خشک: به علوفه اي اطلاق مي شود که پس از برداشت در مقابل نور آفتاب […]

مرداد
۸
۱۳۹۲

جایگاه اسب

جايگاه در تمامي شرايط آب و هوايي مختلف ضمن داشتن دماي منااسب بايد عاري از رطوبت باشد و در عين حال براي تامين و حفظ بهداشت، سلامتي و قابليت باروري بايد از تهويه و روشنايي خوبي نيز برخوردار باشد. در تهيه نقشه و احداث جايگاه اسب موارد زير مورد توجه قرار مي گيرند: 1- محل احداث جايگاه 2- محاسبه زير بناي جايگاه 3- ديوار، سقف و پوشش لازم 4- بخش هاي مختلف جايگاه و آخور ها […]

مرداد
۸
۱۳۹۲

اصول پرورش گاو و گوساله

اصول پرورش گوساله *****توجه: جهت مشاوره با “دکتر وت “درخصوص احداث دامداری و دامپروری و تهیه نقشه با آخرین مدلهای پرورش روز دنیا، با شماره تلفن ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵ تماس گرفته و یا از طریق تلگرام پیام بگذارید. در این روش پرواربندی گوساله های جوان و تلیسه ها در سن ۲ تا ۳ سالگی روانه کشتارگاه می شوند. روش کار بدین صورت یوده است که گوساله ها ار بدو تولد مستیقا” از پستان مادر شیر خورده و […]

تیر
۲۹
۱۳۹۲

مديريت بهداشت و پرورش در مزارع پرورش شترمرغ

  مديريت بهداشت و پرورش در مزارع پرورش شترمرغ         بسمه تعالي مقدمه : شترمرغ كمترار يك دهه است كه با همت تعدادي از افراد علاقمند درقالب طرح اوليه پرورش شترمرغ   وارد كشور شده وبخاطر استقبال پرشورمردم از رشد فزاينده اي درهمين مدت اندك برخوردار بوده است كه ريشه هاي آين حركت عظيم رامي توان درايجاد تحول در مصرف سرانه خانوار ، دسترسي به منابع جديد پروتئيني، افزايش راندمان وبازدهي بخش توليد، […]

تیر
۲۵
۱۳۹۲

پرورش كبك چوكار

پرورش كبك چوكار مقدمه نژادهاي متنوعي از كبك شامل كبك هاي اهلي و وحشي در سراسر جهان وجود دارد. كبك چوكار يا چوكار هندي (Alectoris chukar chukar) از ديرباز در اين جهان پهناور مي زيسته و داراي جمعيت بسيار زيادي بوده است ولي پس اينكه در دشتها ساكن شد توسط انسان بطور بي رويه شكار گرديد و تعداد آن به سرعت روي به تنزل گذارد. ساير گونه هاي كبك, مثل كبك عربي (Alectoris melanocephala) در […]

تیر
۲۵
۱۳۹۲

پرورش كاسكو (تعيين سن)

سن کاسکو : قسمت اول [B]یکی از مهمترین گزینه ها در خرید کاسکو ، سن پرنده میباشد . کاسکوها دارای طول عمر زیادی هستند و به همین دلیل دوره های متفاوت زندگی شان مانند انسان ها گوناگون است و درهر دوره ای قابلیت خاصی دارند که به همین دلیل دانستن سن آنها اهمیت زیادی دارد . تعیین سن کاسکو ها تقریبی است و با بالا رفتن سن خطای تقریب نیز بیشتر میشود . یعنی در […]

تیر
۲
۱۳۹۲

راهنماي پاكسازي و شستشو و طريقه ضد عفوني مرغداري

الف : شستشو و ضدعفوني كردن سالن هاي مرغداري مرحله 1- تخليه كود حاصل و حمل و نقل آن با توجه به دستورالعمل (بخشنامه شماره 29771 – 9/7/ 74 ) سازمان دامپزشكي كشور بايد انجام پذيرد . مرحله 2- پاكسازي سالن ها در محوطه مرغداري از بقاياي كود و پر و لاشه و ساير بقاياي آلودكننده از دوره قبل صورت پذيرد . مرحله 3- كليه تجهيزات و لوازم از قبيل دانخوري ، آبخوري و غيره […]

تیر
۲
۱۳۹۲

ضوابط بهداشتي حمل و نقل جوجه يكروزه

– حداقل ماندگاري جوجه هاي يكروزه در كارخانه جوجه كشي پس از خروج از تخم و تخليه از هچر و تفكيك از نظر درجه بندي و انتقال به كارتن 4 ساعت و در درجه حرارت محيطي 24 درجه سانتي گراد و رطوبت 75-70  درصد در نظر گرفته شده است. 2-      اتاق نگهداري جوجه هاي بايد  تاريك باشد. 3-      تعداد جوجه هاي داخل كارتن از 100قطعه تجاوز ننمايد. 4-      بايد روي كارتن هاي حاوي جوجه آدرس […]

برگه‌ها :«1234567

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری