آذر
۲۷
۱۳۹۲

کتاب ” مهارت بازرسی در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ” منتشر شد.

کتاب ” مهارت در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ”  منتشر شد. این کتاب نوشته دکتر اسماعیل دوستی  شامل مباحثی در خصوص بهداشت گوشت، بازرسی گوشت، کیفیت و انواع گوشت و مراحل ترد سازی و فرآوری گوشت می باشد. این کتاب شامل تصاویر تشخیصی مفیدی در خصوص انواع کیست و انگل در گوشت می باشد. دوستان گرامی جهت سفارش خرید و بیان سوالات خود به این شماره تلگرامی ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵ پیغام  بگذارند. تشکر

IMG_0780 IMG_0783 IMG_0784 IMG_0785

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده:

2 پاسخ به “کتاب ” مهارت بازرسی در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ” منتشر شد.”

  1. تهراني گفت:

    لطفاً بفرمایید این کتاب را از کجا می‌شود تهیه کرد. ممنون

    • doctorvet گفت:

      سلام متاسفانه هنوز چاپ کاغذی آن انجام نشده ولی اگر دستان مایل به خرید آن باشند میتوانیم فایل الکترونیک آن را از طریق تلگرام ارسال نماییم. جهت هماهنگی و سفارش با این شماره پیغام بگزارید ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حاصل را به عدد وارد نمایید : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری