جستجوی آرشیو "آنچه زنان خانه دار باید بدانند"
بهمن
۴
۱۳۹۴

کتاب الکترونیک،، بررسی اجزای حرام دام از نظر علم و شرع،،

کتاب الکترونیک ،، بررسی ۱۵ جز حرام دام از نظر علم و شرع،، منتشر شد، این کتاب بسیار زیبا به همراه اطلس رنگی از اجزای حرام دام، به بررسی ۱۵ جز حرام دام حلال گوشت پرداخته و این اجزا را از نظر علم و شرع بررسی می کند، این کتاب توسط دکتر وت و با همکاری حجت الاسلام حسینی نوشته شده و شامل اطلاعات مفیدی در خصوص گوشت حلال و غذای حلال  بوده و در […]

خرداد
۱۱
۱۳۹۳

سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) یا مرس

نگران سندروم تنفسی خاورمیانه نباشید ولی بهداشت فردی و گروهی را رعایت کنید تا در امان باشید سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS یا مرس) یک بیماری عفونی است که توسط عضوی جدید از خانواده کرونا ویروس (MERS‐CoV) ایجاد شده و برای اولین بار در سال 2012 در عربستان سعودی گزارش شده است. سندرم تنفسی خاورمیانه یا مرس چیست؟سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS یا مرس) یک بیماری عفونی است که توسط عضوی جدید از خانواده کرونا ویروس  (MERS‐CoV) […]

دی
۱۳
۱۳۹۲

ذبح شرعی و نظارت بهداشتی(گوشت حلال)

ذبح شرعی و نظارت بهداشتی(گوشت حلال) گوشت مهمترین و پرطرفدارترین ماده غذایی در سبد خانوار ما ایرانیان است. گوشت منبع غنی از پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری، چربی،  ، آهن، روی، فسفر و ویتامین های گروه B  می باشد. گوشت همانطوری که فواید زیادی دارد ولی از طرف دیگر اگر به نحو درست کشتار و خونگیری نشود، می تواند محیط مناسبی برای رشد میکروب ها باشد. بنابراین باید در فرایند تولید تا مصرف آن بسیار […]

آذر
۲۷
۱۳۹۲

کتاب ” مهارت بازرسی در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ” منتشر شد.

کتاب ” مهارت در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ”  منتشر شد. این کتاب نوشته دکتر اسماعیل دوستی  شامل مباحثی در خصوص بهداشت گوشت، بازرسی گوشت، کیفیت و انواع گوشت و مراحل ترد سازی و فرآوری گوشت می باشد. این کتاب شامل تصاویر تشخیصی مفیدی در خصوص انواع کیست و انگل در گوشت می باشد. دوستان گرامی جهت سفارش خرید و بیان سوالات خود به این شماره تلگرامی ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵ پیغام  بگذارند. تشکر

آذر
۲۶
۱۳۹۲

کتاب ” ذبح اسلامی و نظارت بهداشتی ” به زودی منتشر می گردد.

کتاب الکترونیک  ” ذبح اسلامی و نظارت بهداشتی ” نوشته  دکتر اسماعیل دوستی منتشر گردید. این کتاب توسط دکتر دوستی بازرس کشتارکاه و با همکاری  حاج آقا سید مسعود حسینی ناظر ذبح شرعی در دامپزشکی گردآوری و تدوین گردیده است، در این کتاب به مباحث ذبح شرعی، معرفی اجزاء حرام دام و احکام مربوطه و دلایل علمی مبنی بر غیر بهداشتی بودن اجزاء حرام دام می پردازد. از خصوصیات بارز این کتاب این است که […]

آذر
۱۸
۱۳۹۲

علت سبز شدن عضله سينه مرغ چيست؟ (بيماري عضله سبز در طيور)

سندرم عضله سبز(بيماري اورگون oregon disease )     ممكن است براي شما هم اتفاق افتاده باشد، كه در حين تميز كردن و خرد كردن گوشت مرغ به رنگ سبز عضله عمقي سينه مرغ برخورد كرده باشيد. بله اين همان بيماري ي عضله سبز است كه به نام بيماري اورگون(oregon disease) معروف مي باشد. اين تغيير رنگ در عضله عمقي سينه مرغ و ساير پرندگان مثل بوقلمون نيز اتفاق افتاده است و اكثراً به رنگ […]

آذر
۱۴
۱۳۹۲

مهارت تشخیص سلامت گوشت در خانه – گوشت سالم و بدون انگل و بیماری

  مهارت تشخیص گوشت سالم در خانه “از کشتارگاه تا مطبخ” کتاب الکترونیک ” مهارت تشخیص گوشت سالم در خانه” منتشر شد. علاقمندان به اطلاعات بیشتر و سفارش خرید میتوانند با این شماره تلفن تماس گرفته یا از طریق تلگرام پیام بگذارند. لازم به ذکر است هزینه کتاب ۵۰۰۰ تومن می باشد. و اینک برای شما مختصری از مطالب کتاب را جهت آگاهی بیشتر آورده ابم. فصل اول: گوشت قرمز    ·        انتخاب دام جهت کشتار […]

آبان
۱۴
۱۳۹۲

وجود نوعی کیست در گوشت گوسفند و گاو به نام سیستی سرکوس

” وجود نوعی کیست در گوشت گوسفند و گاو به نام سیستی سرکوس” آیا تاکنون در گوشت خریداری نموده این کیست ها را مشاهده کرده اید؟ اگر دیده اید آیا به دنبال علت آن رفته اید یا از کسی پرسیده اید؟ ما در اینجا برای شما خواهیم گفت، این کیست ها به چه علت ایجاد می شوند: توجه: برای بزرگ نمایی تصاویر روی آنها کلیک کنید این  کیست  مرحله لاروی انگل تنیا ساژیناتا می باشد […]

آبان
۱۴
۱۳۹۲

بیماری کیست هیداتید

       کیست هیداتید                کیست هیداتید (Hydatid cyst disease) یک بیماری انگلی مشترک انسان و حیوان است. عامل این بیماری کرم کوچک پهن و بندبندی است به نام اکینوکوکوس گرانولوسوس(Echinococcus granulosus) از خانواده سستودها که طول آن ۵ – ۳ میلی متر می‌باشد و به سختی با چشم دیده می‌شود . میزبان اصلی این کرمها سگ سانان هستند و کرم در روده باریک سگهای آلوده زندگی می‌کند . بدن […]

آبان
۸
۱۳۹۲

مناسبترین روش شستشوی سبزیجات

شستشوی سبزیجات و میوه جات   شستشوی  سبزیجات و میوه جات برای شستشوی مناسب سبزیها باید در سه مرحله این کار را انجام داد : • ابتدا باید سبزیجات خریداری شده را خوب تمیز کرده  و سزیجات پلاسیده شده را جدا گرد . •  در مرحله اول سبزیها را در یک ظرف پر از آب بزرگ و متناسب با حجم سبزیها ریخته طوریکه کاملاً در آب غوطه ور شوند. سپس حدود ده الی پانزده دقیقه صبر […]

برگه‌ها :12»

فهرست مطالب

دیگشنری


آمار بازدید

رتبه سایت