جستجوی آرشیو "بهداشت مرغداری"
دی
۱۱
۱۳۹۲

ضدعفوني و آماده سازي سالن مرغداري(شعله دادن مرغداري)

ضدعفوني و آماده سازي سالن مرغداري تعريف ضدعفوني هر جسمي كه بتواند از رشد و نمو ميكروب ها و ساير عوامل بيماريزا (ويروس‌ها، قارچ‌ها و انگل‌ها تك ياخته‌اي) در داخل يا در روي سطح بدن و محيط زندگي جلوگيري بعمل آورد ماده ضدعفوني كننده ناميده مي‌شود.   خصوصيات مواد ضدعفوني  تمام مواد ضدعفوني كننده كه در مرغداري استفاده مي‌شود بايد داراي شرايط ذيل باشد: 1-  ضدعفوني كننده قوي باشد. 2-  به راحتي قابل دسترس بوده و خيلي […]

آبان
۱۷
۱۳۹۲

بهداشت طیور و شتر مرغ

  امنيت زيستي (biosecurity ) *امنیت زیستی چیست ؟ ¨ تمامی گامهايی است که باید در جهت حفاظت از موجودات زنده در برابر بیماریها برداشته شود .  تلفیق نگرشها ، نه فقط در مورد ضدعفونی و مبارزه با بیماریهاست . ¨ نوعی پیشگیری كه بهتر از درمان است . ¨ نوعی شیوه زندگی است . ¨ نقشی است کلی . ●امنیت زیستی مستلزم چیست ؟ ¨ کنترل انتقال میکروارگانیسم ها در مزرعه . ¨ کنترل منابع داخلی و خارجی . ●نحوه انتقال آنفلوآنزای طیور : ۱. متحرک […]

تیر
۲
۱۳۹۲

راهنماي پاكسازي و شستشو و طريقه ضد عفوني مرغداري

الف : شستشو و ضدعفوني كردن سالن هاي مرغداري مرحله 1- تخليه كود حاصل و حمل و نقل آن با توجه به دستورالعمل (بخشنامه شماره 29771 – 9/7/ 74 ) سازمان دامپزشكي كشور بايد انجام پذيرد . مرحله 2- پاكسازي سالن ها در محوطه مرغداري از بقاياي كود و پر و لاشه و ساير بقاياي آلودكننده از دوره قبل صورت پذيرد . مرحله 3- كليه تجهيزات و لوازم از قبيل دانخوري ، آبخوري و غيره […]

فهرست مطالب

دیگشنری


آمار بازدید

رتبه سایت