دی
۱۱
۱۳۹۷

چه گوشتی خریداری کنیم؟ (ویژگیهای یک گوشت سالم)

امروزه محصولات متنوعی از گوشت قرمز و سفید با بسته بندی ها و برندهای متعدد در بازار و فروشگاههای مختلف عرضه میشود که گاها خریداران در تشخیص وانتخاب بهترین و سالمترین نوع آن دچار مشکل میشوند و در واقع  ویژگیهای یک فراورده گوشتی سالم را نمیدانند.

لذا در جهت اطلاع رسانی به شهروندان عزیز چند مشخصه مهم یک بسته بندی گوشت سالم را به شما خواهیم گفت:

  • بسته بندی باید دارای لیبل و تاریخ تولید و انقضا و آرم دامپزشکی و کد پروانه تولید باشد.
  • بسته بندی ها، سالم و بدون پارگی باشد.
  • داخل بسته بندی باید فاقد خونابه یا هرگونه آب اضافی باشد. وجود آب و خونابه در بسته بندی ها یعنی فروش آب بجای گوشت که یک تخلف بهداشتی و تعذیراتی است.

برای مطالعه فایل کامل آن روی  pdf  ذیل کلیک کنید.

pdf کامل مطلب فوق
pdf کامل مطلب فوق

درباره نویسنده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حاصل را به عدد وارد نمایید : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری