جستجوی آرشیو "بازرسی گوشت"
تیر
۱۵
۱۳۹۶

کتاب الکترونیک،، بازرسی گوشت در خانه، مهارت در خانه،، منتشر شد

مهارت بازرسی گوشت در خانه

کتاب الکترونیک ،، بازرسی گوشت در خانه،، منتشر شد. این کتاب شامل تصاویر واقعی از تمام قسمتهای لاشه گوسفند و گاو بوده و بافتهای سالم را از ناسالم بخوبی نشان داده شده است. بطوریکه هر زن یا مرد ایرانی میتواند براحتی گوشت سالم را از گوشت بیمار و آلوده تشخیص دهد. اجزای دام از جمله لاشه گوشت، کبد یا جگر سیاه، جگر سفید، کلیه یا قلوه، قلب یا دل، با تصاویر بسیار واقعی توضیح داده […]

دی
۱۳
۱۳۹۲

ذبح شرعی و نظارت بهداشتی(گوشت حلال)

ذبح شرعی و نظارت بهداشتی(گوشت حلال) گوشت مهمترین و پرطرفدارترین ماده غذایی در سبد خانوار ما ایرانیان است. گوشت منبع غنی از پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری، چربی،  ، آهن، روی، فسفر و ویتامین های گروه B  می باشد. گوشت همانطوری که فواید زیادی دارد ولی از طرف دیگر اگر به نحو درست کشتار و خونگیری نشود، می تواند محیط مناسبی برای رشد میکروب ها باشد. بنابراین باید در فرایند تولید تا مصرف آن بسیار […]

دی
۷
۱۳۹۲

انگل دیکروسلیوم در کبد گوسفند

دﻳﻜﺮوﺳﻠﻴﻮزﻳﺲ جهت درمان و مشاوره حیوانات خانگی(سگ. گربه. پرندگان و …) با این شماره تلگرامی پیام بگذارید ۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵ دکتر وت. ( برای بهتر دیدن عکس ها روی آنها کلیک کنید تا تمام صفحه ببینید.) ﺗﻌﺮﻳﻒ ﺑﻴﻤﺎری : ﺑﻴﻤﺎری ﺣﺎﺻﻞ از اﻧﮕﻞ دﻳﻜﺮوﺳﻠﻴﻮم ﮔﻮﻳﻨﺪ  ﺟﺰء ﺑﻴﻤﺎرﻳﻬﺎی ﻣﺸﺘﺮک ﺑﻴﻦ اﻧﺴﺎن و دام ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ . ﻋﺎﻣﻞ ﺑﻴﻤﺎری : اﻧﮕﻠﻲ اﺳﺖ ﺑﻨـﺎم دﻳﻜﺮوﺳـﻠﻴﻮم دﻧـﺪرﻳﺘﻴﻜﻮم Dicrocoelium dendriticum ﻛـﻪ در ﻣﺠﺎری ﺻﻔﺮاوی ﭘﺴﺘﺎﻧﺪاران زﻧﺪﮔﻲ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ و ﺷﻜﻠﻲ ﺷﺒﻴﻪ ﻧﻴﺰه ﺑﻪ ﻃﻮل […]

آذر
۲۷
۱۳۹۲

کتاب ” مهارت بازرسی در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ” منتشر شد.

کتاب ” مهارت در خانه، از کشتارگاه تا مطبخ ”  منتشر شد. این کتاب نوشته دکتر اسماعیل دوستی  شامل مباحثی در خصوص بهداشت گوشت، بازرسی گوشت، کیفیت و انواع گوشت و مراحل ترد سازی و فرآوری گوشت می باشد. این کتاب شامل تصاویر تشخیصی مفیدی در خصوص انواع کیست و انگل در گوشت می باشد. دوستان گرامی جهت سفارش خرید و بیان سوالات خود به این شماره تلگرامی ۰۹۱۳۱۸۳۹۶۳۵ پیغام  بگذارند. تشکر

آذر
۲۶
۱۳۹۲

کتاب ” ذبح اسلامی و نظارت بهداشتی ” به زودی منتشر می گردد.

کتاب الکترونیک  ” ذبح اسلامی و نظارت بهداشتی ” نوشته  دکتر اسماعیل دوستی منتشر گردید. این کتاب توسط دکتر دوستی بازرس کشتارکاه و با همکاری  حاج آقا سید مسعود حسینی ناظر ذبح شرعی در دامپزشکی گردآوری و تدوین گردیده است، در این کتاب به مباحث ذبح شرعی، معرفی اجزاء حرام دام و احکام مربوطه و دلایل علمی مبنی بر غیر بهداشتی بودن اجزاء حرام دام می پردازد. از خصوصیات بارز این کتاب این است که […]

آذر
۱۸
۱۳۹۲

علت سبز شدن عضله سينه مرغ چيست؟ (بيماري عضله سبز در طيور)

سندرم عضله سبز(بيماري اورگون oregon disease )     ممكن است براي شما هم اتفاق افتاده باشد، كه در حين تميز كردن و خرد كردن گوشت مرغ به رنگ سبز عضله عمقي سينه مرغ برخورد كرده باشيد. بله اين همان بيماري ي عضله سبز است كه به نام بيماري اورگون(oregon disease) معروف مي باشد. اين تغيير رنگ در عضله عمقي سينه مرغ و ساير پرندگان مثل بوقلمون نيز اتفاق افتاده است و اكثراً به رنگ […]

آذر
۱۴
۱۳۹۲

مهارت تشخیص سلامت گوشت در خانه – گوشت سالم و بدون انگل و بیماری

  مهارت تشخیص گوشت سالم در خانه “از کشتارگاه تا مطبخ” کتاب الکترونیک ” مهارت تشخیص گوشت سالم در خانه” منتشر شد. علاقمندان به اطلاعات بیشتر و سفارش خرید میتوانند با این شماره تلفن تماس گرفته یا از طریق تلگرام پیام بگذارند. لازم به ذکر است هزینه کتاب ۵۰۰۰ تومن می باشد. و اینک برای شما مختصری از مطالب کتاب را جهت آگاهی بیشتر آورده ابم. فصل اول: گوشت قرمز    ·        انتخاب دام جهت کشتار […]

آبان
۱۴
۱۳۹۲

وجود نوعی کیست در گوشت گوسفند و گاو به نام سیستی سرکوس

” وجود نوعی کیست در گوشت گوسفند و گاو به نام سیستی سرکوس” آیا تاکنون در گوشت خریداری نموده این کیست ها را مشاهده کرده اید؟ اگر دیده اید آیا به دنبال علت آن رفته اید یا از کسی پرسیده اید؟ ما در اینجا برای شما خواهیم گفت، این کیست ها به چه علت ایجاد می شوند: توجه: برای بزرگ نمایی تصاویر روی آنها کلیک کنید این  کیست  مرحله لاروی انگل تنیا ساژیناتا می باشد […]

برگه‌ها :12»

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری