دی
۱۱
۱۳۹۷

چه گوشتی خریداری کنیم؟ (ویژگیهای یک گوشت سالم)

امروزه محصولات متنوعی از گوشت قرمز و سفید با بسته بندی ها و برندهای متعدد در بازار و فروشگاههای مختلف عرضه میشود که گاها خریداران در تشخیص وانتخاب بهترین و سالمترین نوع آن دچار مشکل میشوند و در واقع  ویژگیهای یک فراورده گوشتی سالم را نمیدانند.

لذا در جهت اطلاع رسانی به شهروندان عزیز چند مشخصه مهم یک بسته بندی گوشت سالم را به شما خواهیم گفت:

  • بسته بندی باید دارای لیبل و تاریخ تولید و انقضا و آرم دامپزشکی و کد پروانه تولید باشد.
  • بسته بندی ها، سالم و بدون پارگی باشد.
  • داخل بسته بندی باید فاقد خونابه یا هرگونه آب اضافی باشد. وجود آب و خونابه در بسته بندی ها یعنی فروش آب بجای گوشت که یک تخلف بهداشتی و تعذیراتی است.

برای مطالعه فایل کامل آن روی  pdf  ذیل کلیک کنید.

pdf کامل مطلب فوق
pdf کامل مطلب فوق

درباره نویسنده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری