تیر
۲
۱۳۹۲

ضوابط بهداشتي حمل و نقل جوجه يكروزه

– حداقل ماندگاري جوجه هاي يكروزه در كارخانه جوجه كشي پس از خروج از تخم و تخليه از هچر و تفكيك از نظر درجه بندي و انتقال به كارتن 4 ساعت و در درجه حرارت محيطي 24 درجه سانتي گراد و رطوبت 75-70  درصد در نظر گرفته شده است.

2-      اتاق نگهداري جوجه هاي بايد  تاريك باشد.

3-      تعداد جوجه هاي داخل كارتن از 100قطعه تجاوز ننمايد.

4-      بايد روي كارتن هاي حاوي جوجه آدرس و مشخصات كامل توليد كننده جوجه( مرغ مادر ) نوشته شود .

5-      قبل از بارگيري بايد داخل و خارج اتاق حمل ، چرخ ها و كابين راننده كاملا شستشو و ضدعفوني شود.

6-      كليه سطوح اتاق حمل جوجه دو جداره و كاملا عايق و قابل شستشو ضدعفوني كردن باشد.

7-      كاميون حمل بايد داراي سيستم ايركانديشن باشد.

8-      درجه حرارت در اتاق حمل در طول مسير حمل 22-20 درجه سانتي گراد باشد و رطوبت آن 75-70 درصد الزاميست .

9-      حداقل گردش هوا در اتاق حمل 8/0 متر بر ثانيه باشد .

10-   كابين راننده بايد مجهز به وسايل نشان دهنده حرارت و رطوبت اتاق حمل باشد .

11- جعبه هاي جوجه ها بايد بدرستي در داخل كاميون چيده شود به طوري كه فضاي كافي جهت برقراري هوا مورد نياز جعبه ها موجود باشد همچنين جعبه ها بايد بخوبي مهار شوند.

12- اتاق حمل جوجه را مي توان با پرده پلاستيكي كه در پشت آن نصب مي شود مجهز كرد تا در مواقعي كه هنوز جوجه ها بار گيري نشده اند گرماي داخل حفظ شود .

13-   رانندگان كاميون حمل جوجه  بايد تعليم ديده باشند ، لباس و كفش تميز و بهداشتي و مخصوص بر تن داشته ياشند .

14-   رانندگان هنگام تخليه جوجه نبايد وارد سالن ها شوند.

15- در زمان بارگيري و يا تخليه جوجه الزاميست موتور كاميون خاموش شده زيرا تجمع گاز هاي خروجي اگزوز مي تواند باعث عوارض تنفسي و حتي خفگي جوجه ها شود.

16-   در زمان بارگيري و يا تخليه جوجه ها كارتن هاي جوجه يكروزه را نبايد بيش از چهار رديف روي هم چيد.

درباره نویسنده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حاصل را به عدد وارد نمایید : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فهرست مطالب

آمار بازدید

رتبه سایت

دیگشنری